Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gazzetta dello Sport l-a sunat după ce a prins transferul la CFR Cluj şi a marcat în Europa: "Dacă nu era familia mea, acum lucram în bar!". Povestea fabuloasă a fotbalistului

FOTO | Gazzetta dello Sport l-a sunat după ce a prins transferul la CFR Cluj şi a marcat în Europa: "Dacă nu era familia mea, acum lucram în bar!". Povestea fabuloasă a fotbalistuluigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Gabriel Debeljuh (24 de ani) trăieşte un vis la CFR Cluj. A semnat cu campioana României şi a dat goluri în Europa, după ce acum câţiva ani a vrut să se lase de fotbal şi să lucreze la barul familiei sale. Jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport l-au luat la întrebări pe atacantul CFR-ului.

Debeljuh a atras atenţia presei din Italia prin prestaţiile sale. Vârful de atac a jucat în Italia la Torino U19, Piacenza, Mantova şi Este, dar a vrut să se lase fotbal pe când încă evolua la Rovinj, în ţara natală, Croaţia. După trei operaţii efectuate din cauza accidentărilor, Debeljuh intenţiona la renunţe la a mai juca fotbal profesionist.

Doar că familia l-a făcut să se răzgândească şi acum culege roadele muncii sale. "Iadul sau Raiul. Gabriel Debeljuh, atacantul de la CFR Cluj, nu a avut niciodată purgatoriul. Star la Torino, la Primavera, a ajuns să fie liber de contract doi ani şi accidentat. Fără cale de mijloc", aşa începe jurnalistul italain Francesco Pietrella de la Gazzetta dello Sport articolul despre Gabriel Debeljuh.

"Mă bucur de ziua de azi, dar am vrut să renunţ la fotbal", a spus atacantul CFR-ului, potrivit surse citate. "Dacă n-ar fi fost familia mea, azi aş fi lucrat în barul lor", a mai spus Debeljuh. Pentru că după trei operaţii, nimeni nu te vrea, mergi să joci în Serie D şi te gândeşti la retragere: "Nu mai vedeam un viitor în fotbal!", a mai declarat Gabriel Debeljuh.

"România a alungat aceste fantome ale trecului", mai scrie jurnalistul italian Francesco Pietrella în articolul despre Gabriel Debeljuh.



Sezonul trecut, la Hermannstadt, Gabriel Debeljuh a marcat 13 goluri în 32 de meciuri şi a fost transfer, pentru actuala stagiune, de CFR Cluj. La campioana României, atacantul croat cu cetăţenie italiană a jucat deja 13 meciuri şi a marcat patru goluri, dintre care două în preliminariile Ligii Campionilor şi Europa League.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Debeljuh în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhgazzetta dello sportitaliacfr clujinterviu 

viewscnt
Articole similare