Experiențe împreună.
You are here:

FOTO GENIAL | Gabi Tamaş, cum chiar nu l-ai mai văzut vreodată. :) Ce face carantina din om

FOTO GENIAL | Gabi Tamaş, cum chiar nu l-ai mai văzut vreodată. :) Ce face carantina din omgalerie foto

Liga 1

Comentarii

Gabi Tamaş nu se plictiseşte în carantină şi fundaşul Astrei a fost surprins într-o ipostază în care nu s-a mai afişat până acum.

Fotbalul românesc a fost şi el oprit de pandemia de coronavirus. Jucătorii au fost trimişi acasă, unde trebuie să stea în izolare, potrivit ultimelor măsuri luate de autorităţi. Cum plictiseala este cel mai mare duşman, fiecare îşi caută activităţi care să le omoare timpul şi ajung astfel în situaţii inedite.

Ce face Gabi Tamaş în carantină. Fundaşul Astrei, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum

Fundaşul de 36 de ani se află în această perioadă în Braşov, oraşul natal. Cum are o groază de timp la dispoziţie, Gabi Tamaş a decis să-şi ajute soţia la treburile casnice. Fostul internaţional român a postat pe reţelele de socializare o poză în care montează o perdea. :)
 

De miercuri, carantină obligatorie în România

Guvernul României a decis să dea o ordonanţă militară prin care carantian obligatorie devine obligatorie şi pe timp de zi. Măsura vine după ce în ţara noastră au apărut tot mai multe cazuri de coronavirus. În acest moment, în ţara noastră sunt 906 cazuri de coronavirus şi 13 decese.
 
Prin carantina obligatori, dreptul la liberă circulaţie este limitat doar la cazurile de urgenţă, cazurile de aprovizionare cu alimente, cazurile sociale grave sau pentru cei care sunt obligaţi să meargă la serviciu. 
 
 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...