Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Genial în timpul meciului, mare om la finalul lui! Neymar a cucerit inimile tuturor cu gestul făcut după ce PSG s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor

FOTO | Genial în timpul meciului, mare om la finalul lui! Neymar a cucerit inimile tuturor cu gestul făcut după ce PSG s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilorgalerie foto
Comentarii

Neymar a făcut un gest demn de un mare campion la finalul partidei dintre Atalanta şi PSG, din sferturile Ligii Campionilor, scor 1-2.

Starul brazilian, desemnat omul meciului, i-a făcut cadou trofeul respectiv lui Choupo-Moting, marcatorul golului secund al parizienilor, din minutul 93, care a decis calificarea acestora în semifinale.

”A fost o noapte mare, dar foarte dificilă. Atalanta este o echipă mare, a jucat foarte bine în tot acest sezon, a fost o surpriză a competiţiei.

Acum trebuie să ne odihnim. Suntem morţi! A fost o partidă foarte solicitantă, dar suntem foarte fericiţi pentru victorie.

În niciun moment nu ne-am gândit că vom pleca acasă. Eu am în minte doar faptul că vom ajunge în finală.

Am făcut un pas, mai avem încă unul care va fi şi mai complicat. Trebuie să reparăm tot ce se mai poate, pentru a face încă o partidă mare.”, a declarat Neymar, la finalul meciului dintre Atalanta şi PSG, scor 1-2.

Neymar a făcut o partidă fabuloasă contra Atalantei. Decarul a reuşit să îi egaleze recordul lui Lionel Messi referitor la cel mai mare număr de driblinguri realizate într-un meci de Liga Campionilor, respectiv 16. Messi înregistrase această cifră impresionantă în finala dintre Barcelona şi Manchester United din 2009, încheiată cu victoria catalanilor, scor 2-0. Un argentinian, doar că în 2003, a depăşit tot atât de mulţi adversari. Este vorba de legenda lui Inter, Javier Zanetti, care a driblat 16 adversari în 2003, contra lui Dinamo Kiev.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că a fost spectaculos, Neymar a fost implicat în momentele cele mai importante ale calificării echipei sale în careul de al Ligii Campionilor. Brazilianul a pasat decisiv la golul lui Marquinhos de 1-1 şi l-a găsit excelent pe Mbappe, la golul de 1-2, care i-a oferit un assist lui Choupo-Moting.

Afla mai multe despre: neymarpsgatalantaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare