Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO GENIAL | Ogăraru a conversat pe Whatsapp cu starurile lui Ajax, după victoria cu Juventus. Ce i-a scris De Ligt. Huntelaar n-a avut chef să răspundă :)

FOTO GENIAL | Ogăraru a conversat pe Whatsapp cu starurile lui Ajax, după victoria cu Juventus. Ce i-a scris De Ligt. Huntelaar n-a avut chef să răspundă :)galerie foto
Comentarii

George Ogăraru a publicat lista de Whatsapp în care se văd câteva dintre mesajele pe care fostul fundaş dreapta le-a trimis unor jucători şi oficial ai lui Ajax, după ce echipa olandeză a eliminat-o pe Juventus din sferturile Ligii Campionişor şi s-a calificat în semifinale.

George Ogăraru fost timp de patru ani sub contract cu Ajax, timp în care a legat relaţii foarte bune cu cei de acolo. Ulterior, fostul fundaş dreapta a fost antrenor la juniorii lui Ajax şi secund la tineret, unde i-a pregătit pe mai mulţi dintre titular de acum.

Azi-noapte, după victoria cu 2-1 în faţa lui Juventus, Ogăraru a trimis mai multe mesaje de felicitare. De Ligt şi Mazraoiu i-au mulţumit pentru felicitări, Van De Beek i-a trimis inimioare, în timp ce Huntelaar a văzut mesajul, dar nu i-a răspuns. Ogăraru a avut o convorbire şi cu Gică Hagi, care s-a băgat însă la somn în jurul orei 00:30. :) De remarcat şi că Ianis încă era treaz la 00:07.

Captura a fost publicată de George Ogăraru pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: ogararuajax 

viewscnt
Articole similare