Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gest fabulos făcut de Simona Halep după ce a fost eliminată de Kanepi. Cum a reacţionat când un copil a strigat-o din tribune

FOTO | Gest fabulos făcut de Simona Halep după ce a fost eliminată de Kanepi. Cum a reacţionat când un copil a strigat-o din tribunegalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a avut forţa să fie amabilă după eliminarea de la US Open. Numărul 1 mondial i-a oferit unui copil racheta pe care a rupt-o în timpul partidei cu Kaia Kanepi.

Halep a fost eliminată încă din primul tur la US Open, după ce a pierdut cu 2-6, 4-6 în faţa lui Kanepi, una dintre cele mai mari surprize din istora turneelor de Grand Slam. A fost o partidă în care Simona a fost extrem de nervoasă. La începutul setului 2, când era 2-0 pentru adversara sa, Halep şi-a distrus o rachetă după ce a început să dea cu ea de pământ.

La final, s-a îndreptat tristă înspre vestiare, dar un copil a strigat-o în momentul în care a trecut pe lângă tribune. Acesta a vrut să rămână cu o amintire şi nu se aştepta ca Simona să-i ofere chiar racheta sa, cea pe care a distrus-o.

Afla mai multe despre: simona halepus openwtakaia kanepi 

viewscnt
Articole similare