Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gest incredibil făcut de hackerii turci faţă de Sebastian Colţescu: i-au spart contul de Instagram. Ce mesaj au afişat

FOTO | Gest incredibil făcut de hackerii turci faţă de Sebastian Colţescu: i-au spart contul de Instagram. Ce mesaj au afişatgalerie foto
Comentarii

Contul de Instagram al lui Sebastian Colţescu a fost spart de hackeri, care au afişat mesajul ”ha, ha, ha”, după ce arbitrul român a provocat un scandal rasist în timpul meciului PSG - Istanbul Başakşehir.

Sebastian Colţescu este în centrul unui scandal unic în istoria Ligii Campionilor. Pentru prima dată, un arbitru este acuza de rasism, după ce l-a indicat pe Pierre Webo, secund la Istanbul BB, drept ”ăla negru de acolo. Nu se poate aşa ceva. Ăla negru”. Aseară, hackerii turci i-au spart contul de Instagram al lui Sebastian Colţescu.

Hackerii turci i-au spart contul de Instagram al lui Sebastian Colţescu: ”Ha, ha, ha”

Sebastian Colţescu a reuşit să-şi pună toată lumea în cap după acea replică. Arbitrul român a fost pus la zid atât de suporteri, cât şi de înalţi oficiali, precum Recep Erdogan. De asemenea, personalităţi precum Neymar, Mbappe sau Rio Ferdinand l-au pus la zi de Sebastian Colţescu.

Hackerii turci au considerat că este cazul ca şi ei să-l hărţuiască pe Sebastian Colţescu. Câţiva dintre ei i-au spart contul de Instagram şi au afişat mesajul ”ha, ha, ha”. Cei care l-au spart s-au şi semnat şi au adăugat mesajul ”spune nu rasismului”.

Neymar şi Rio Ferdinand, mesaje pe Instagram după ce Colţescu a fost acuzat de rasism

Lumea fotbalului mondial a reacţionat vehement faţă de replica folosită de Sebastian Colţescu, în urma căreia a fost acuzat de rasism. Mbappe a postat pe Twitter ”Spune nu rasismului. M. Webo, suntem cu tine”.

La rândul său, Neymar a postat pe Instagram un mesaj în care condamnă gestul lui Sebastian Colţescu: ”Black lives matter”, a fost mesajul starului lui PSG. 

Între timp, site-ul RMC Sport a publicat o primă reacţie pe care Sebastian Colţescu a avut-o pe un cont de Twitter, ce se presupune că îi aparţine arbitrului român. 

Rio Ferdinand a reacţionat, de asemenea, pe Instagram, unde a prezentat un filmuleţ cu incidentul în care a fost implicat Sebastian Colţescu. 

Afla mai multe despre: sebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare