Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gest obscen al lui Romario Benzar pe Instagram! Cum a putut fundaşul să-i răspundă unui fan care a criticat jocul echipei naţionale

FOTO | Gest obscen al lui Romario Benzar pe Instagram! Cum a putut fundaşul să-i răspundă unui fan care a criticat jocul echipei naţionalegalerie foto
Comentarii

Romario Benzar este departe de forma care l-a consacrat. Fundaşul dreapta a bifat doar trei prezenţe în acest sezon de Serie A pentru Lecce, fără să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Echipa românului joacă următorul meci pe 6 ianuarie, cu Udinese, dar Benzar pare să se concentreze mai degrabă pe comentariile pe care i le lasă fanii pe Instagram.

Recent, internaţionalul român a postat o fotografie din meciul Spania - România, în care apare într-un duel cu Saul, de la Atletico Madrid. 

La această postare, un fan i-a lăsat lui Benzar următorul mesaj: „Adevărul e că voi vă prezentaţi la naţională doar ca să faceţi poze cu fotbaliştii adevăraţi şi să le postaţi pe Facebook şi Instagram”

Replica fundaşului nu a întrâziat să apară, iar aceasta a fost una incalificabilă: un emoticon care înfăţişează degetul mijlociul de la o mână.

Afla mai multe despre: benzarobscen 

viewscnt
Articole similare