Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gestul controversat făcut cu mâna de Araujo spre Istvan Kovacs! De la "furt", la "uşa deschisă" pentru PSG

FOTO | Gestul controversat făcut cu mâna de Araujo spre Istvan Kovacs! De la "furt", la "uşa deschisă" pentru PSGgalerie foto
Comentarii

Ronald Araujo (25 de ani) s-a arătat revoltat de eliminarea dictată de centralul român Istvan Kovacs în Barcelona - PSG. Fundaşul central al catalanilor a făcut un gest controversat cu mâna, înainte de a părăsi cu greu terenul.

Istvan Kovacs, vizat de gestul controversat făcut de Araujo, fotbalistul pe care l-a eliminat în Barcelona - PSG

Echipele Paris Saint-Germain şi Borussia Dortmund s-au calificat, marţi, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au eliminat formaţiile FC Barcelona, respectiv Atletico Madrid. PSG s-a impus, scor 4-1, iar Borussia cu 4-2.

Meciul din Spania a fost marcat de nemulţumirile gazdelor, cu Xavi în frunte, care l-a înjurat pe Istvan Kovacs, în momentul eliminării antrenorului Barcelonei. 

Primele tensiuni au apărut în minutul 29, atunci când Araujo a fost eliminat direct de Istvan Kovacs, după un duel contra lui Barcola, din postura de ultim apărător. Experţii în arbitraj din Spania au avut păreri împărţite în privinţa deciziei eliminării dictat de arbitrul român. 

Ronald Araujo a fost furios după ce Istvan Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu, iar fundaşul central nu s-a lăsat uşor evacuat de pe teren. După discuţii aprinse, el s-a îndreptat spre cabine, nu înainte de a face un gest controversat. 

Mirror a oferit primele interpretări ale gestului lui Araujo, care ar fi sugerat prin mişcarea mâinii că Barcelona este furată, în timp ce o altă interpretare este că arbitrii au deschis drumul lui PSG spre calificarea în semifinala Champions League. 

Rio Ferdinand şi-a spus părerea despre eliminarea dictată de Istvan Kovacs

Marele fundaş al lui Manchester United, Rio Ferdinand, a dat verdictul în privinţa deciziei care a influenţat returul Barcelona - PSG. 

"Se primesc atâtea goluri când faci o greşeală. A fost nesăbuit (n.r. - Araujo), dar aici vezi contactul cu piciorul, ăsta este principalul contact care îl face să cadă. Evident că va spune că este umăr la umăr, dar atingerea apărătoarei este cea care schimbă cu adevărat totul. Face imposibil ca apărătorul să primească mingea", a spus Rio Ferdinand pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: ronald araujoronald araujo istvan kovacsistvan kovacsistvan kovacs barcelona psgrezultate champions league 

viewscnt
Articole similare