Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gestul făcut de Van Dijk după ce Liverpool s-a desprins decisiv în cursa pentru titlu! Cui i-a întins o mână de ajutor olandezul

FOTO | Gestul făcut de Van Dijk după ce Liverpool s-a desprins decisiv în cursa pentru titlu! Cui i-a întins o mână de ajutor olandezul galerie foto

Liverpool

Comentarii

Cormoranii au câştigat pe terenul lui Leicester şi au acum 13 puncte avantaj faţă de vulpi în fruntea clasamentului. În euforia succesului, fundaşul echipei lui Klopp a făcut un gest mai puţin obişnuit.

Astfel, fotbalistul batav s-a oferit voluntar pentru a-l ajuta pe unul dintre oamenii desemnaţi să aibă grijă de terenul de pe King Power Stadium. Van Dijk a dorit să preia el rolul acestuia de a folosi maşina de tuns gazonul. 

Asta în timp ce Klopp îi felicita pe ceilalţi fotbalilşti pentru că au făcut un pas important în încercarea de a cuceri primul titlu după 30 de ani. Totuşi, bucuria nu poate dura prea mult pentru că peste doar două zile Henderson & Co vor fi din nou pe teren pentru meciul din etapa a 20-a contra celor de la Wolverhampton. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liverpoolleicestervan dijkgest neobişnuitmaşina de tuns gazonul 

viewscnt
Articole similare