Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gestul senzaţional făcut de Real Madrid pentru un fost fotbalist al Barcelonei

FOTO | Gestul senzaţional făcut de Real Madrid pentru un fost fotbalist al Barcelonei

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este un club uriaş nu doar pentru performanţele pe care le obţine pe teren. Oficialii clubului blanco s-au remarcat ieri printr-un gest senzaţional făcut la adresa unui fost echipier al marii rivale, FC Barcelona.

”Dragă Claudio, în numele tuturor celor care formăm instituţia Real Madrid şi în special al preşedintelui nostru, Florentino Perez, vrem să-ţi transmitem gândurile noastre bune pentru ca recuperarea ta se decurgă normal şi cât mai rapid. Ne pare sincer rău pentru ceea ce ţi s-a întâmplat şi ştim că accidentările sunt cea mai urâtă parte din fotbal, dar nu avem niciun dubiu că, prin devotamentul şi profesionalismul tău, vei reveni rapid pe gazon şi vei oferi multe momente de bucurie iubitorilor fotbalului. Te îmbrăţişăm cu respect şi admiraţie”.

Aşa sună scrisoarea pe care Directorul pentru Relaţii Internaţionale de la Real Madrid, fostul mare fotbalist Emilio Butragueno a trimis-o către Claudio Bravo, portarul lui Manchester City şi fostul titular al postului de la FC Barcelona.

Accidentat destul de grav, portarul sud-american în vârstă de 35 de ani s-a arătat extrem de impresionat pentru gestul făcut de gruparea merengue: ”Mulţumesc Real Madrid pentru un gest atât de nobil. Astfel de momente fac bine fotbalului” a scris imediat pe Twitter, portarul chilian.

 

 

  • 2 sezoane a apărat Claudio Bravo poarta Barcelonei
  • 75 de meciuri are chilianul în tricoul catalanilor
  • 20 de milioane de euro a plătit City în 2016 pentru transferul său
  • 119 selecţii are Bravo în naţionala statului Chile

Afla mai multe despre: gestclaudio bravoreal madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare