Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gianluigi Buffon, în extaz după calificarea lui Juventus. Mesajul fostului portar al bianconerilor

FOTO | Gianluigi Buffon, în extaz după calificarea lui Juventus. Mesajul fostului portar al bianconerilorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Formaţia Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Atletico Madrid, în manşa retur a optimilor competiţiei.

Gianluigi Buffon s-a bucurat din plin de succesul fostei sale echipe. Actualul portar al lui PSG, a postat pe reţelele de socializare un mesaj de felicitare pentru foştii săi camarazi din ventiarul lui Juve.

"Felicitări tuturor! O astfel de performanţă, un astfel de angajament reprezintă ceva extraordinar şi mişcător! P.S. Marele Domn Allegri (n.r. antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri)", a postat Buffon.

Gianluigi Buffon va rămâne la Paris Saint-Germain şi în sezonul viitor

Portarul Gianluigi Buffon va rămâne la Paris Saint-Germain şi în sezonul viitor, a anunţat postul de televiziune Sky Italia.

În vârstă de 41 de ani, Gianluigi Buffon joacă la PSG din iulie 2018, când a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune pentru încă unul.

Gianluigi Buffon şi-a început cariera la Parma, în 1995. În 2001, el a ajuns la Juventus Torino, echipă pentru care a jucat până la sfârşitul sezonului 2017/2018 şi cu care a câştigat 20 de trofee.

Afla mai multe despre: gianluigi buffonjuventus torinochampions league 

viewscnt
Articole similare