Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gigi Becali a izbucnit în plâns în direct la TV. Moment emoţionant cu patronul de la FCSB în seara de Crăciun

FOTO | Gigi Becali a izbucnit în plâns în direct la TV. Moment emoţionant cu patronul de la FCSB în seara de Crăciungalerie foto

Diverse

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a avut, în seara de Crăciun, una dintre rarele apariţii în spaţiul media din ultima vreme. Omul de afaceri a izbucnit în lacrimi în direct când şi-a adus aminte de copilărie şi a dezvăluit un episod tulburător. Patronul de la FCSB a povestit cu tătal său îşi bătea ciobanii "cu biciul", iar el îi lua în braţe.

Gigi Becali a izbucnit în plâns în direct la TV. Moment emoţionant cu patronul de la FCSB în seara de Crăciun

Perioada de "dispariţie" de pe TV a lui Gigi Becali s-a încheiat cu un interviu pe care l-a acordata celor de la România TV în seara de Crăciun. Omul de afaceri din Pipera povestit un episod tulburător din copilărie şi şi-a adus aminte cum tatăl său îşi bătea ciobanii din subordine cu biciul. Iar el îi lua în braţe după aceea.

„Mi-aduc aminte că aveam patru – cinci ciobani. Se mai îmbătau, tata îi mai bătea cu biciul, cutare. Şi eu îi luam în braţe. Eu deduc acum că aveam dragostea! M-am născut cu dragostea de mic. Sunt momente când plâng. S-a împuţinat dragostea şi vin dracii şi fac pandemie şi virusuri.

Nu mâncarea e problema. Problema e că noi să ne întoarcem cu faţa spre Dumnezeu. Toate se vor adăuga ţie, dacă mergem la Biserică şi la Dumnezeu. Dacă noi îl ignorăm, ne interesează să mergem la cluburi, să bem, atunci nici Dumnezeu nu ţine cu noi”, a spus Gigi Becali în timp ce plângea, în cadrul unui interviu pentru postul RTV.



De câteva luni, Gigi Becali a ieşit din spaţiul media şi şi-a îndreptate atenţia mai mult către credinţă şi Biserică.

Afla mai multe despre: gigi becalicraciunplanstvpoveste tulburatoare 

viewscnt
Articole similare