Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gigi Becali, fotografiat într-o ipostază controversată. Unde a fost surprins, duminică, patronul FCSB

FOTO | Gigi Becali, fotografiat într-o ipostază controversată. Unde a fost surprins, duminică, patronul FCSBgalerie foto

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a fost fotografiat într-o ipostază controversată, în mulţime, după o vizită surprinzătoare făcută duminică dimineaţă.

Patronul FCSB a anunţat din nou că se retrage din viaţa publică şi că de echipă se va ocupa Edi Iordănescu. Însă Gigi Becali nu se plictiseşte.

Omul de afacerie este tot mai preocupat de relaţia sa cu Dumnezeu şi duminică a asistat la un eveniment important din judeţul Teleorman. Însă Gigi Becali a fost surprins într-o ipostază ce va stârni multe dezbateri.

Sursa foto: glasulcetatii.ro

Ipostaza controversată în care a fost surprins Gigi Becali, în mijlocul mulţimii

Duminică, Gigi Becali a participat la sfinţirea bisericii Mănăstirii Pantocrator de la Drăgăneşti – Vlaşca, judeţul Teleorman. Vizita nu a fost întâmplătoare.

Gigi Becali şi familia sa au finanţat construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator. De altfel, el şi membrii familiei sale au fost pictaţi pe unul dintre pereţii bisericii.

Evenimentul a fost foarte important pentru ortodocşii din acea zonă şi a atras câteva sute de persoane. Nu mai puţin de 16 ierarhi din România şi Grecia au participat la slujba de sfinţire a bisericii.

Printre persoanele care au participat la acest eveniment au fost şi Gigi Becali şi soţia sa. Însă patronul FCSB a fost fotografiat într-o ipostază controversată.

Aflat în mijlocul mulţimii, Gigi Becali a refuzat să poarte mască de protecţie, în contextul în care cazurile noi de COVID-19 sunt într-o creştere alarmantă în România.

De altfel, deşi purtarea măştii este obligatorie, foarte multe persoane au ales să nu o poarte, în frunte cu feţele bisericeşti care au condus slujba.

La nivelul judeţului Teleorman, incidenţa cumulată la 14 zile, înregistrată astăzi, 27 septembrie, este de 3.23 la 1.000 de locuitori.

În ultimele 14 zile au fost confirmate 1.154 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, la o populaţie de 357.506 oameni. În ultimele 23 de ore au fost însă efectuate doar 38 de teste PCR.

Situaţia din Drăgăneşti-Vlasca, localitatea undea a avut loc slujba de sfinţire a bisericii, situaţia nu pare să fie atât de alarmantă.

În ultimele 14 zile au fost descoperite doar 6 cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19, la o populaţie de 3.862 de persoane. Rata de incidenţă pe ultimele 14 zile este de doar 1,55 cazuri la mie.

Gigi Becali se opune purtării măştii, deşi a avut în familie cazuri de coronavirus

Controversatul om de afaceri a explicat în urmă cu un an motivul pentru care nu vrea să poarte mască de protecţie, deşi a avut în familie cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus:

„Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am, şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România.

Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: Domnul Becali… Şi nu fac propagandă împotriva… Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei.

Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea”,  a spus Gigi Becali, într-o declaraţie controversată făcută în urmă cu un an.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare