Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gluma zilei. Rapidiştii i-au luat biletul de avion lui Bergodi: ”Ţi-am făcut şi check-in-ul. Mulţumim!”

FOTO | Gluma zilei. Rapidiştii i-au luat biletul de avion lui Bergodi: ”Ţi-am făcut şi check-in-ul. Mulţumim!” galerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut în mod ruşinos derby-ul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-4, din etapa a treia a play-off-ului SuperLigii.

Bergodi, ţinta glumelor după seria neagră de la Rapid

Fanii celor de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-4, dar italianul are locul asigurat în Giuleşti.

Dan Şucu a declarat că are în continuare mare încredere în tehnicianul italian, iar situaţia de la Rapid a fost cauzată de o altă probleme.

În opinia patronului din Giuleşti, mai mulţi jucători de la club nu au mentalitate de învingător, motiv pentru care Bergodi este scutit de vină pentru eşecul cu CFR Cluj.

Deşi a fost apărat de Şucu, o parte din fanii din Giuleşti ar vrea ca Bergodi să părăsească corabia. Aceştia s-au pus pe ironii şi i-au cumpărat, mai în glumă, mai în serios, un bilet de avion lui Bergodi. Direcţia? Italia - Roma! ”Mulţumim, Cristiano. Ţi-am făcut şi checkin-ul”, a fost mesajul ataşat la biletul de avion postat de fanii rapidişti.

FOTO:

Ce a declarat Şucu despre Bergodi:

„Cristiano Bergodi este şi rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Fotbalişti care au o atitudine de blazare faţă de Rapid, faţă de culorile rapidiste, faţă de suporteri, în ciuda condiţiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.Veţi vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a declarat Dan Şucu, potrivit fanatik.ro.

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapidşucudemisie 

viewscnt
Articole similare