Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Halep radiază după sosirea din SUA. Cum a apărut pe internet. Fanii sunt extaziaţi: "Ne-ai făcut ziua frumoasă!"

FOTO | Halep radiază după sosirea din SUA. Cum a apărut pe internet. Fanii sunt extaziaţi: "Ne-ai făcut ziua frumoasă!"galerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a întors din Statele Unite după eliminarea în semifinalele competiţiei şi pare mai fericită ca niciodată. Ce a postat în această dimineaţă pe internet i-a făcut şi pe fanii ei fericiţi.

Simona Halep e de azi locul 2 în lume, dar deja nu se mai gândeşte la circuitul WTA. Nu mai merge la niciun turneu până la semifinala de Fed Cup împotriva Franţei, iar până atunci şi-a luat şi câteva zile de vacanţă. 

Postarea din această dimineaţă i-a bucurat pe mulţi dintre fanii ei. "Ne-ai făcut ziua frumoasă!", "Superbă! Bine ai venit acasă!", "Zâmbetul tău deja mi-a făcut ziua mai frumoasă!", "Îmi tihneşte să te văd zâmbitoare şi senină!"

După câteva zile de vacanţă, Halep va începe pregătirea pe zgură, suprafaţa pe care se va juca semifinala cu Franţa. Întâlnirea cu Franţa se va desfăşura la Rouen.  

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru au fost nominalizate de căpitanul-nejucător Florin Segărceanu pentru întâlnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franţa, din 20-21 aprilie 2019, transmisă în direct de Telekom Sport.

Astfel, printre jucătoarele nominalizate îşi face loc Raluca Olaru, în timp ce Ana Bogdan este jucătoarea care iese din echipă faţă de partida câştigată în faţa Cehiei.

Semifinale FED CUP: meciul Franţa - România va fi transmis în direct de Telekom Sport

Afla mai multe despre: simona halephalepmiamifed cup 

viewscnt
Articole similare