Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Halep şi-a găsit antrenor. Cine a apărut la prima ei şedinţă de pregătire de după vacanţă

FOTO | Halep şi-a găsit antrenor. Cine a apărut la prima ei şedinţă de pregătire de după vacanţăgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Darren Cahill a anunţat că nu o va mai antrena pe Halep şi în sezonul următor, iar Simona a anunţat că în prim parte a anului va merge singură la turnee. Totuşi a avut antrenor la reluarea pregătirii.

Mari jucători ai lumii au stat periaode îndelungate fără să aibă antrenor. Între ei, Federer sau Andy Murray. Elveţianul chiar a devenit numărul 1 în lume, fără un antrenor care să-l ajute. Halep a luat şi ea decizia ca o vreme să se pregătească singură, după ce Cahill a  anunţat-o că nu va continua colaborarea.

Simona a revenit la antrenamente după perioada de recuperare pentru hernia de disc şi după vacanţă. Surpriză la prima şedinţă de pregătire. Cel care i-a fost alături a fost căpitanul nejucător de la Fed Cup, Florin Segărceanu. Antrenorul o ştie de mică pe Simona şi i-a fost uşor să accepte cererea ei de a-i fi alături la antrenamente, mai ales că a şi declarat că îi va fi alături dacă are nevoie de sfaturi. Ceea ce a spus însă clarf Segărceanu este că nu îi va fi antrenor cu normă întreagă. 

Halep va începe noul an la turneul de la Sidney, pe 7 ianuarie. Ar fi trebuit să participe şi la Brisbane în prima săptămână a anului, dar i-a anunţat pe organizatori că nu va ajunge. De asemenea, Halep nu va megre nici la Shenzen, acolo unde, în 2018 a câştigat şi la simplu şi la dublu. 

Ce spunea Segărceanu în urmă cu două săptămâni, când era întrebat dacă ar fi dispus să o antreneze pe Simona Halep: "E o întrebare dificilă. Vă daţi seama, cu sufletul aş face-o, dar nu e uşor. Nu e uşor pentru că Simona are nevoie de cineva poate mai tânăr, mai dinamic. Mie îmi place poziţia în care sunt căpitan la Fed Cup şi bineînţeles cum i-am spus şi ei, cât e în ţară sunt alături de ea".

Afla mai multe despre: halepsimonaantrenorantrenor nousegarceanucahill 

viewscnt
Articole similare