Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Harlem Gnohere trage tare în sala de forţă. Mesajul atacantului de la FCSB pentru contestatari

FOTO | Harlem Gnohere trage tare în sala de forţă. Mesajul atacantului de la FCSB pentru contestatarigalerie foto

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere trage tare în sala de forţă ca să scape de kilogramele în plus, care l-au făcut să îşi piardă postul de titular la FCSB.

Atacantul francez a publicat pe Instagram un clip înregistrat la sală, în care îşi lucrează abdomenul. "E mai uşor să critici decât să faci", le-a transmis Gnohere contestatarilor săi.

Bogdan Vintilă a lămurit situaţia lui Harlem Gnohere

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a explicat de ce nu l-a inclus pe atacantul Harlem Gnohere în lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, punctând că decizia sa nu are nimic de-a face cu kilogramele în plus pe care le are francezul.

"Îmi aparţine total (n.r. - decizia de a nu-l lua în lot pe Harlem Gnohere). Am discutat cu Harlem, ştie ce vreau de la el. Harlem săptămâna trecută a avut un eveniment foarte fericit în familie. Mai are o fetiţă, a fost plecat să-şi vadă fetiţa. A lipsit două zile. Toată lumea a dat-o că e gras. Are un surplus, dar nu din cauza asta nu a fost în lot", a declarat Bogdan Argeş Vintilă, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare