Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO HOT | S-a văzut tot! Hamilton va lua foc. Nicole Scherzinger, DEZBRĂCATĂ pe internet

FOTO HOT | S-a văzut tot! Hamilton va lua foc. Nicole Scherzinger, DEZBRĂCATĂ pe internetgalerie foto

Formula 1

Comentarii

Vremurile în care Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton formau cel mai spectaculos cuplu din showbiz sunt de mult apuse. Cântăreaţa americancă este acum într-o relaţie cu Thom Evans, un jucător de rugby în vârstă de 34 de ani. Acest lucru nu o împiedică să apară însă în cele mai fierbinţi ipostaze.

Liderul trupei „The Pussycat Dolls”, Nicole Scherzinger a aprins imaginaţia fanilor cu o pereche de bikini din latex aproape transparentă. Imaginile au fost surprinse la filmările videoclipului la piesa „React”. 

Cântăreaţa nu a avut nicio problemă să posteze fotografiile pe pagina sa oficială de Instagram, acolo unde are nu mai puţin de 4,4 milioane de urmăritori. Ea pare cât se poate de relaxată şi jovială, dovadă făcând şi modul amuzant în care se strâmbă la aparatul de fotografiat. 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA INCENDIARA GALERIE FOTO CU NICOLE SCHERZINGER

Nicole Scherzinger (41 ani) s-a consacrat în showbiz nu doar pentru talentul la muzică, ci şi prin relaţia celebră pe care a avut-o cu multiplul campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton (35 de ani). Cei doi au ţinut capetele de afiş ale presei din Marea Britanie, în perioada 2007 - 2015, atât cât a durat relaţia de iubire.

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nicole scherzingerhamilton 

viewscnt
Articole similare