Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO HOT | Verişoara unui rapper celebru, dorită în filmele pentru adulţi. Cum arată vedeta şi ce casă de producţie o vrea

FOTO HOT | Verişoara unui rapper celebru, dorită în filmele pentru adulţi. Cum arată vedeta şi ce casă de producţie o vreagalerie foto

Diverse

Comentarii

Mercedes Varnado (27 ani) este verişoară de gradul I cu rapperul american Snoop Dogg şi este cunoscută şi lucrează ca wrestler profesionist în WWE, acolo unde este cunoscută sub numele de Sasha Banks. Prezenţa ei în costumaţii sumare în ringul de wrestling a adus-o în atenţia unei mari companii de filme pentru adulţi din SUA, Brazzers.

În timpul Draft-ului din WWE, un fan a întrebat pe Twitter în ce brand va ajunge Sasha Banks, Raw sau SmackDown. În acel moment, populara casă de producţie a filmelor pentru adulţi, Brazzers a intrat în discuţie şi a răspuns sugestiv, cu un emoji care înfăţişa un tip făcând cu mâna.

 

 

Nu este prima dată când Brazzers face comentarii despre ceea ce se întâmplă în wrestling. Recent, pe profilul oficial de Twitter au apărut critici la adresa unui meci de la ultimul pay-per-view, Hell in a Cell, dar şi ironii la adresa noului nume pe care îl are Chad Gable, "Shorty(Micuţul)" Gable.

Şansele ca Sasha Banks să renunţe la wrestling şi să intre în lumea filmelor pentru adulţi sunt aproape zero, dar rămâne totuşi amuzant modul în care cel care se ocupă de Twitterul celor de la Brazzers este preocupat de ceea se întâmplă în WWE. 

VEZI AICI O GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU SASHA BANKS 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: snoop doggwwesasha banksbrazzers 

viewscnt
Articole similare