Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ianis Hagi, cap de afiş pentru Rangers, înaintea derby-ului cu Celtic. Mesajul în limba română postat de clubul scoţian

FOTO | Ianis Hagi, cap de afiş pentru Rangers, înaintea derby-ului cu Celtic. Mesajul în limba română postat de clubul scoţiangalerie foto
Comentarii

Duminică, de la ora 15, pe Ibrox Stadium, FC Rangers şi Celtic Glasgow se întâlnesc în cel mai important derby din fotbalul scoţian, denumit "Old Firm", într-un meci programat în etapa a 31-a a campionatului.

Rangers se pregăteşte pentru derby-ul cu Celtic, avândul pe fotbalistul român pe afişul meci, alături de columbianul Alfredo Morelos şi Steven Gerarrd, afiş distribuit masiv în mediul online, pe reţelele de socializare.

Cu un sezon aproape terminat, fără speranţe la vreun trofeu, conducerea formaţiei antrenate de Steven Gerrard a profitat de captalul de imagine al fotbalistului român, iubit de fanii de pe Ibrox şi l-au afişat ca un posibil erou al derby-ului ce datează de 132 de ani. Un eventual succes, ar mai îndulci amarul suporterilor lui Rangers.

În campionat, Celtic este lider, cu 80 de puncte, urmată de rivala Rangers, cu 67 de puncte şi Motherwell, cu 46 de puncte. În Europa League, Rangers a fost învins acasă, joi seară, scor 1-3, de Bayer Leverkusen, cu mici speranţe pentru retur.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare