Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Iker, suntem cu toţii lângă tine!”. Căpitanul n-a fost uitat pe Santiago Bernabeu. Fanii Realului i-au strigat numele în repetate rânduri

FOTO | "Iker, suntem cu toţii lângă tine!”. Căpitanul n-a fost uitat pe Santiago Bernabeu. Fanii Realului i-au strigat numele în repetate rândurigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Jucătorii de la Real Madrid şi suporterii din Grada Blanca au avut un mesaj special înainte de meciul contra lui Villarreal pentru Iker Casillas. Legendarul portar spaniol a suferit în această săptămână un infarct.

"Iker, todos contigo". Acesta a fost mesajul inscripţionat pe tricourile fotbaliştilor madrileni, înainte de starul partidei cu Villarreal. ”Iker, suntem toţi lângă tine” este traducerea acestui mesaj de sprijin pentru legendarul portar al madrilenilor, care a apărat tricoul blanco din 1990 până în 2015.

Nici fanii nu l-au uitat pe Casillas: ”Toată suflarea madridista este alături de tine. Luptă Iker, eternul nostru căpitan!” au scris suporterii pe un banner afişat în prima repriză în spatele porţii lui Thibaut Courtois.

Şi pe parcursul partidei, suporterii merengue i-au scandat numele fostului mare jucător al echipei blanco.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: iker casillasreal madrid 

viewscnt
Articole similare