Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Îl mai recunoşti? A fost coleg cu staruri ca Nani şi David Trezeguet, dar Gigi Becali l-a dat afară imediat. Ce s-a ales de el

FOTO | Îl mai recunoşti? A fost coleg cu staruri ca Nani şi David Trezeguet, dar Gigi Becali l-a dat afară imediat. Ce s-a ales de elgalerie foto

FCSB

Comentarii

Ce s-a întâmplat cu Tiago Gomes după experienţa în România. Fostul jucător al roş-albaştrilor a ajuns pe final de carieră în Malayesia.

Tiago Filipe Figueiras Gomes a fost unul dintre jucătorii care au furat rapid privirile fanilor, imediat după transferul în România.

Împrumutat de fosta Steaua de la Estrela Amadora, pe vremea când manager general în Ghencea era fostul mare internaţional român, Adrian Ilie, Tiago a rezistat printre reproşuri, doar 30 de meciuri, apoi a plecat din România, cu destinaţia La Liga, Hercules Alicante.

"A fost o experienţă foarte frumoasă pentru cariera mea de jucător. Să joci în Liga Campionilor este un lucru unic! Nu pot să ascund faptul că acuzele lui Gigi Becali prin presă la adresa mea m-au afectat. Au fost momente foarte grele, dar pe care le-am depăşit. Probabil aşa se obişnuieşte în România." avea el să explice la plecarea din România, într-un interviu acordat GSP.ro

În total, Tiago Gomes a bifat 24 de meciuri în Liga 1, un meci în Cupa României şi alte şase partide în UEFA Champions League.

Pentru a-l împrumuta din Portugalia, Gigi Becali plătea la acea vreme 300 de mii de euro pentru un împrumut, însă latifundiarul din Pipera a refuzat apoi să-l cumpere definitiv, când a aflat că ar trebui să mai plătească alţi 700 de mii de euro pentru el.

Fost internaţional de tineret al Portugaliei, Tiago Gomes a prins o generaţie foarte bună la U21. El a fost coechipier printre alţii cu fundaşul central Rolando, cu Miguel Veloso, Joao Moutinho, Nani, Vierinha sau Hugo Almeida.

De asemenea, în cariera sa a apucat ulterior să evolueze alături de alte nume importante precum atacantul francez David Trezeguet sau fosta aripă de la Real Madrid, Royston Drenthe. Cu amândoi, Thiago a fost coechiper la Hercules Alicante, în La Liga.



Ultima dată, Tiago Gomes a evoluat pentru necunoscuta formaţie, Melaka United din Malayesia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalitiago gomes 

viewscnt
Articole similare