Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Îl mai recunoşti? S-a făcut de râs la U Craiova, dar acum rupe plasele la noua echipă. Tocmai a fost desemnat jucătorul lunii

FOTO | Îl mai recunoşti? S-a făcut de râs la U Craiova, dar acum rupe plasele la noua echipă. Tocmai a fost desemnat jucătorul luniigalerie foto
Comentarii

Atacantul lituanian Nerijus Valskis, o mai veche cunoştinţă a Ligii 1, rupe plasele în campionatul Indiei, fiind declarat jucătorul lunii.

Puţini sunt cei care îşi mai amintesc de Nerijus Valskis, un atacant lituanian ajuns în România în 2014. Se întâmpla în sezonul renaşterii Ştiinţei, atunci când Valskis avea 26 de ani. Lituanianul a fost transferat de U Craiova în pauza de iarnă a sezonului 2013-2014, după ce impresionase în ţara natală, dar nu a reuşit decât două goluri în 15 meciuri, iar oltenii i-au făcut vânt un an mai târziu, timp în care a jucat şi la echipa a doua, aflată în Liga a patra la acea vreme.

FOTO | Îl mai recunoşti? S-a făcut de râs la U Craiova, dar acum rupe plasele la noua echipă

Ajuns la 32 de ani, Valskis joacă în prezent în campionatul din India, la Chennaiyin, echipă pentru care a reuşit 12 goluri şi patru pase decisive, în 15 apariţii, fiind pe locul al doilea în ierarhia golgheterilor.

Mai mult, Valskis a fost desemnat jucătorul lunii ianuarie în campionatul Indiei. Echipa lituanianului ocupă locul al cincilea în campionatul Indiei, la 11 puncte de liderul ATK.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare