Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Îl mai ţii minte? Era considerat noul Mirel Rădoi şi a devenit super personaj monden. Cu cine a semnat acum

FOTO | Îl mai ţii minte? Era considerat noul Mirel Rădoi şi a devenit super personaj monden. Cu cine a semnat acumgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Onicaş, fost fotbalist la FCSB şi considerat urmaşul lui Mirel Rădoi, este noul jucător al formaţiei SCM Zalău.

Fostul jucător de la FCSB, Mihai Onicaş a semnat un acord cu SCM Zalău. ”Sunt bucuros să vă anunţ că începând din această vară voi juca pentru SCM Zalău, o echipă ambiţioasă, condusă de oameni care îşi propun obiective importante. SCM Zalău este cea mai bună alegere pentru mine în acest moment” a mărturisit Onicaş, într-o postare pe Instagram. El a postat o imagine cu parafarea înţelegerii şi în care îl are alături de fostul jucător de la CFR Cluj, Vasile Jula.

Mihai Onicaş, la Survivor

Realizatorii emisiunii Survivor l-au convins pe Onicaş să ia parte la show-ul care va fi filmat în Republica Dominicană, unde mijlocaşul îşi va întrece limitele.

„Totul este public, la vedere, şi vreau ca oamenii să mă cunoască aşa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă, aşa cum eram când practicam sportul de performanţă. Vreau să văd dacă pot rezista în condiţii dificile. Nu îmi este teamă! Mă adaptez uşor atât la condiţii grele, cât şi la oameni noi. Ştiu să mă fac plăcut şi să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistenţă, mai ales cea psihică”, a declarat acesta.

Mihai Onicaş, noul "Rădoi" la FCSB

Fotbalistul născut în Cluj a făcut pasul la FCSB în 2007, iar doi ani mai târziu a apărut în prima echipă. Entuziasmat, Gigi Becali l-a promovat intens şi a susţinut că Onicaş va deveni un fotbalist mare. 

Totuşi, mijlocaşul a jucat doar 20 de partidei la actuala vicecampioană a României şi nu a impresionat. De-a lungul carierei, Onicaş a mai jucat la: Poli Iaşi, FCM Târgu Mureş, Unirea Urziceni, Viitorul, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, CSF Speranţa, U Cluj şi Arieşul Turda. 

Afla mai multe despre: mihai onicaşsurvivor 

viewscnt
Articole similare