Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagine incredibilă cu Gnohere. Cum arată la aproape un an de la transferul de la FCSB

FOTO | Imagine incredibilă cu Gnohere. Cum arată la aproape un an de la transferul de la FCSBgalerie foto

Campionate

Comentarii

Harlem Gnohere s-a transferat în vară la Mouscron, însă nu este în cea mai bună formă şi a marcat până acum doar două goluri. În plus, are câteva kilogram în plus şi arată ca atunci când a ajuns în România.

În vara anului trecut, Harlem Gnohere a decis să-şi încheie aventura în România şi s-a transferat liber de contract în Belgia. Atacantul francez a semnat cu Mouscron, o echipă care avea atunci un proiect interesant.

Între timp, Mouscron a ajuns ultima în Belgia şi sunt şanse mari să retrogradeze. Gnohere nu pare nici el în formă, din toate punctele de vedere. Ajuns la 33 de ani, Gnohere are din nou câteva kilograme în plus şi nu arată prea bine pentru un sportiv.

Cum arată Harlem Gnohere la aproape un an de la transferul la de la FCSB

Harlem Gnohere a acumulat 22 de apariţii pentru Mouscron, în acest sezon, însă de fiecare dată a jucat puţin. Are în total 861 de minute jucate, adică o medie de 39,1 minute pe meci. Gnohere este departe de forma pe care a arătat-o în România, unde era cunoscut drept un marcator.

În cele 22 de partide, Harlem Gnohere a marcat de doar două ori. Unul dintre goluri a fost înscris la începutul sezonului, într-un 1-1 cu Anderlecht, meci disputat pe 23 august 2020. Al doilea gol a fost marcat în poarta lui Cercle Brugge, meci câştigat de Mouscron cu 2-1 şi Gnohere a înscris golul victoriei. Meciul s-a disputat pe 25 noiembrie 2020...

De atunci, adică de mai bine de 6 luni, Harlem Gnohere n-a mai găsit drumul spre plasele adversarilor şi forma arătată a fost tot mai slabă. De altfel, publicaţia walfootb.be notează că rezultatele slabe ale lui Mouscron sunt cauzate şi de forma dezastruoasă a atacanţilor.

Împreună, Nuno Da Costa, Harlem Gnohere şi Hamdi Harbaoui au marcat doar 10 goluri. În total, Mouscron a înscris de 32 de ori în 34 de etape, cel mai slab atac din campionatul Belgiei.

În plus, Gnohere nu pare că este nici într-o formă fizică foarte bună. Atacantul în vârstă de 33 de ani are câteva kilograme în plus şi nu arată deloc ca un sportiv de performanţă. De altfel, ”Bizonul” este recunoscut pentru gravele probleme pe care le are cu greutatea.

Când a venit în România, în vara lui 2015, mai întâi a fost la Petrolul. Însă cei de acolo n-au vrut să-i ofere un contract după ce au constat că avea 120 de kilograme la o înălţime de 1.83 metri. Ulterior, a reuşit să mai dea jos din acele kilograme şi a semnat cu Dinamo.

Forma bună arătată de Gnohere la Dinamo i-au adus transferul la FCSB, unde a continuat să înscrie des. Însă problemele cu greutate i-au dat mereu mari bătăi de cap.

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare