Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagine rară cu soţia lui Schumacher, la 5 ani distanţă de la teribilul accident suferit de soţul său. Cum arată acum Corinna Schumacher

FOTO | Imagine rară cu soţia lui Schumacher, la 5 ani distanţă de la teribilul accident suferit de soţul său. Cum arată acum Corinna Schumachergalerie foto

Formula 1

Comentarii

Soţia lui Michael Schumacher a postat pe reţelele de socializare o poză cu ea - alături de cei doi copii, Gina-Maria şi Mick - în semn de mulţumire pentru fanii care au transmis încurajări. Legendarul pilot de Formula 1 a împlinit 50 de ani pe 3 ianuarie, dar de mai bine de 5 ani nu sunt prea multe veşti despre el, după ce a suferit un accident la schi.

Anul acesta Michael Schumacher a sărbătorit 50 de ani şi mii de fani din toată lumea i-au urat transmis urări şi încurajări. Din păcate, familia fostului pilot păstrează în continuare secretul despre starea în care se află. În schimb, soţia acestuia - Corinna - a ţinut să le mulţumească fanilor printr-o poză în care stă alături de cei doi copii ai săi, Gina-Maria şi Mick:

”Vă mulţumim pentru toate urările de bine din ultimele 4 săptămâni. Acesta este un an special pentru Michael, încadrat de a 50-a aniversare şi de cei 25 de ani trecuţi de la prima sa victorie în Campionatul Mondial (n.r. de Formula 1). Îmi pare bine să vedem că voi, la fel ca noi, vă distraţi celebrând cariera sa”, a fost mesajul postat de Corinna pe reţelele de socializare.



La finalul lui 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în urma căruia a suferit mai multe leziuni pe creier. A intrat atunci în comă şi, ulterior, familia a încercat să păstreze cât mai mult discreţia în ceea ce priveşte starea sa.

Afla mai multe despre: corinna schumachermichael schumacheraniversare 

viewscnt
Articole similare