Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imaginea care a făcut-o pe Simona Halep să râdă cu lacrimi

FOTO | Imaginea care a făcut-o pe Simona Halep să râdă cu lacrimi

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a distrat copios pe seama unei glume făcute de Petra Kvitova pe reţelele de socializare.

"Atunci când presa îţi spune întruna că eşti cea mai bătrână jucătoare din competiţie. Următoarea întrebare, vă rog", a scris jucătoarea din Cehia pe Twitter.

Simona Halep a resdistribuit postarea Kvitovei, despre care spunea în trecut că este una dintre jucătoarele din circuit cu care se înţelege foarte bine, adăugând un emoticon ”râs cu lacrimi”.

Simona Halep, în Grupa Violet

Simona Halep a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a grupelor Turneului Campioanelor, că pentru ea faptul că va înfrunta sportivele puternice din Grupa Violet în contextul în care revine după o accidentare reprezintă o mare provocare.

“Este o grupă foarte dificilă. Jucătoarele sunt foarte puternice şi joacă foarte bine. Este o mare provocare pentru mine să le înfrunt revenind după o accidentare. Voi da tot ce pot mai bun şi voi încerca să joc cât mai bine posibil pentru a câştiga meciul”, a spus Halep, potrivit wtatennis.com.

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua în Grupa Violet la Turneul Campioanelor, alături de sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului.

Afla mai multe despre: tenissimona halepkvitova,  

viewscnt
Articole similare