Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imaginea zilei. Cum ”petrece” Simona Halep de ziua naţională

FOTO | Imaginea zilei. Cum ”petrece” Simona Halep de ziua naţională galerie foto

Diverse

Comentarii

De ziua naţională a României, Simona Halep munceşte. Nu e uşor să ajungi lider mondial în tenisul feminin, dar pentru a rămâne acolo, e nevoie de multă muncă.

Cel puţin aşa pare să sune filosofia Simonei. Pe final de an, de ziua naţională a României, marea noastră sportivă sărbătoreşte prin muncă. Ea a efectuat câteva şedinţe de pregătire la Stejarii Country Club, iar ziua de 1 decembrie a început-o în sala de forţă.

Spre seară, Simona va participa la recepţia oficială de la Cotroceni, acolo unde preşedintele Klaus Iohannis îi va avea, printre invitaţi, şi pe Ilie Năstase sau Gheorghe Hagi.

Din cauza problemelor medicale, numărul 1 mondial a ratat participarea la Turneul Campioanelor din Singapore.

În 2018, Simona a câştigat primul său turneu de Grand Slam, la Roland Garros. Va fi al doilea an la rând pe care Simona îl termină pe primul loc în ierarhia mondială.

De ziua tuturor românilor, Halep a aflat că meciul său cu Angelique Kerber din semifinale de la Australian Open a fost declarat cel mai frumos din 2018, la un turneu de Grand Slam. Halep s-a impus, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, şi s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open.

Afla mai multe despre: simona halep1 decembrieziua naţională 

viewscnt
Articole similare