Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imaginea zilei în fotbalul românesc! Oamenii cu targa de la meciul Chindia - Hermannstadt, îmbrăcaţi în combinezoane medicale de spaima COVID-19

FOTO | Imaginea zilei în fotbalul românesc! Oamenii cu targa de la meciul Chindia - Hermannstadt, îmbrăcaţi în combinezoane medicale de spaima COVID-19galerie foto

Superliga

Comentarii

Imaginea zilei în fotbalul românesc vine de la Ploieşti, unde se joacă partida Chindia Târgovişte - Hermannstadt. Oamenii cu targa de la meciul au fost îmbrăcaţi în combinezoane medicale, după cazurile de COVDI-19 de la Petrolul Ploieşti. Chindia joacă meciurile de pe teren propriu pe arena "Ilie Oană" din Ploieşti.

În Liga 1 se suflă şi-n iaurt când vine vorba de COVID-19. Oamenii responsabili cu targa de la meciul Chindia - Hermannstadt s-au îmrăcat precum medicii de pe izolete. Poartă combinezoane medicale, care îi protejează de COVID-19. Dezavantajul este vremea foarte caldă şi faptul că trebuie să suporte o temperatură ridicată echipaţi în combinezon pe toată durata partidei.

Şase cazuri de COVID-19 la Petrolul Ploieşti!

Chindia Târgovişte îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe arena din Ploieşti, iar la Petrolul au fost depistate şase cazuri pozitive de COVID-19 la persoane din club, motiv pentru care partida UTA - Petrolul a fost amânată de FRF. Derby-ul din Liga 2 trebuia să se joace pe 4 iulie, însă meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: combinezonchindiatargacovid19foto 

viewscnt
Articole similare