Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini BOMBĂ surprinse astăzi! Mutarea verii e tot mai clară. Unde se poartă negocierile

FOTO | Imagini BOMBĂ surprinse astăzi! Mutarea verii e tot mai clară. Unde se poartă negocierilegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Publicaţia italiană TuttoSport publică astăzi imagini în exclusivitate surprinse chiar în Baku, înainte de finala Europa League, Arsenal - Chelsea (LIVE pe Telekom Sport 1, de la 22:00).

În fotografiile oferite publicităţii este surprins preşedintele executiv al lui Juventus, Andrea Agnelli, care s-a cazat chiar în hotelul în care stă şi delegaţia lui Chelsea.

Motivul e unul clar, susţin italienii: negocierile cu antrenorul lui Chelsea, Maurizio Sarri, dat favorit pentru înlocuirea lui Massimiliano Allegri, tehnician plecat în această vară de pe banca lui Juventus, după cinci sezoane. De notat însă că Andrea Agnelli deţine şi funcţia de preşedinte al BIG 14 - Asociaţia europeană a cluburilor - iar prezenţa sa în Baku pentru finala Europa League poate avea şi alte justificări.



Deşi a calificat-o pe Chelsea în Liga Campionilor, Sarri are şanse minime să continue la clubul londonez şi o revenire în Serie A e extrem de tentantă pentru italian, mai ales că ar avea şansa să lupte cu şanse reale şi pentru câştigarea Champions League.

L-au vrut pe Guardiola, s-au mulţumit cu Sarri

Conform SNAI Sportnews, citată de Daily Mail, oficialii "Bătrânei Doamne" s-au reorientat către Sarri, după ce au fost refuzaţi de Pep Guardiola.

Sursa amintită notează că, pe lângă Sarri şi Guardiola, pe lista lui Juventus s-au mai aflat Antonio Conte şi Jose Mourinho, dar italienii l-au ales pe actualul antrenor al lui Chelsea.

Tehnicianul italian, care se va despărţi de Chelsea după finala UEFA Europa League, ar urma să încaseze un salariu de aproximativ şapte milioane de euro la Juventus, cu un milion mai mult faţă de cât primeşte în prezent pe Stamford Bridge.

Afla mai multe despre: sarrijuventus 

viewscnt
Articole similare