Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini de 5 stele. Cu cine s-au întâlnit Contra şi Mutu la Lausanne

FOTO | Imagini de 5 stele. Cu cine s-au întâlnit Contra şi Mutu la Lausannegalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Adi Mutu şi Cosmin Contra au plecat la Lausanne, unde urmează să aibă loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, miercuri, de la 13:00. Cei doi s-au întâlnit cu un prieten mai vechi, marele Luis Figo, care în prezent lucrează la UEFA.

Cosmin Contra şi Adi Mutu au plecat la Lausanne, acolo unde speră să fie înconjuraţi de mult noroc. Miercuri, de la 13:00, are loc tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Naţiunilor şi românii speră la adversari cât mai accesibili, care să ne permită să promovăm din Diviza a III-a.

Marţi seară, UEFA a organizat un dineu oficial la care au participat atât reprezentanţii tuturor naţionalelor care vor fi în urne, cât şi oficiali veniţi din partea forului continental. Mutu şi Contra s-au întâlnit astfel cu legendarul Luis Figo, cu care se cunosc foarte bine din perioada în care toţi trei erau în activitate. În prezent, Luis Figo este observator UEFA.

Însă Luis Figo n-a fost singura vedetă cu care Mutu şi Contra au împărţit opinii. Cei doi au discutat amical şi cu Didier Descamps, selecţionerul Franţei.

Alexander Ceferin, preşedintele UEFA, a fost şi el încântat să se întâlnească cu Adi Mutu. Şeful UEFA s-a fotografiat şi cu întreaga delegaţie a României.

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adi mutucosmin contraluis figo 

viewscnt
Articole similare