Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Imagini de colecţie! Cum au ieşit fotbaliştii din carantină. Te-ai gândit vreodată cum arată Kante sau Ashley Young cu părul mare? Vezi aici

FOTO Imagini de colecţie! Cum au ieşit fotbaliştii din carantină. Te-ai gândit vreodată cum arată Kante sau Ashley Young cu părul mare? Vezi aicigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Fotbalul a luat pauză pentru o perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus. Mulţi dintre jucători au respectat cu stricteţe programul impus de cluburile de care aparţin şi şi-au părăsit rar, spre deloc, domiciliul.

Mulţi dintre ei, nu au mai trecut nici măcar pe la hairstyliştii pe care de regulă îi plătesc cu bani mulţi lunar. Imagini spectaculoase de după perioada de carantină, cu noile look-uri, găseşti aici.

Ii vei descoperi pe Ngolo Kante şi Ashley Young cu păr, pe Ciro Immobile care a luat-o pe urmele lui Cristiano Ronaldo, pe Bellerin şi Hazard care s-au ras în cap, dar şi pe Pierre Aubameyang sau Sadio Mane.

GALERIE FOTO

Mai mult, Paul Pogba a luat o decizie şi mai surprinzătoare! Francezul are un look cât se poate de natural, probabil cel mai normal din ultimii ani când vine vorba de coafurile sale.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kantemaneaubameyang 

viewscnt
Articole similare