Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini incredibile cu un star din naţionala Angliei, finalist Champions League! Purtat pe braţe după ce a petrecut pe plajă şi a LEŞINAT

FOTO | Imagini incredibile cu un star din naţionala Angliei, finalist Champions League! Purtat pe braţe după ce a petrecut pe plajă şi a LEŞINAT galerie foto

Inedit

Comentarii

Mijlocaşul finalistei Ligii Campionilor a leşinat pe plaja din Mykonos după ce a stat la soare pe toată durata zilei.

Fotbalistul se află în vacanţă în Grecia alături de iubita sa, Ruby Mae, când la un moment dat acestuia i s-a făcut rău. 

GALERIE FOTO

Orele petrecute pe plajă la 33 de grade Celsius l-au doborât pe Dele Alli care nu a putut fi "trezit" nici măcar de partenera sa care îşi sărbătorea chiar ziua de naştere. Ruby a fost nevoită să cheme ajutoare pentru a-l "readuce la viaţă" pe jucătorul englez. Dele Alli a fost cărat pe braţe de doi bărbaţi care au răspuns cererii imediat. 

Un martor a povestit scena cu lux de amănunte pentru tabloidul The Sun: "S-au distrat împreună la un club de pe plajă toată după amiaza, iar apoi Dele a mers să se odhinească puţin mai ales după ce a stat toată ziua la soare. Apoi a adormit iar Ruby nu l-a putut trezi efectiv. Ea a văzut partea amuzantă a situaţiei iar câţiva prieteni au venit şi ei ca să se intereseze de starea fotbalistului. Până la urmă a fost nevoie de intervenţia a doi bărbaţi care să îl ajute pe Dele să plece pe picioarele lui de acolo" a dezvăluit sursa citată. 

Iubita jucătorului de 23 de ani şi-a sărbătorit a 25-a aniversare în Mykonos. Cei doi au s-au împăcat după o ruptură produsă în luna februarie susţine presa engleză. Dele Alli şi Ruby erau împreună din 2016. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dele alliruby maemykonosvacanţăaniversare 

viewscnt
Articole similare