Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini incredibile din FA CUP! Englezii au anulat un gol al lui Man United, după ce au apelat la VAR: ”Au tras liniile la întâmplare”

FOTO | Imagini incredibile din FA CUP! Englezii au anulat un gol al lui Man United, după ce au apelat la VAR: ”Au tras liniile la întâmplare”galerie foto

Manchester United

Comentarii

În minutele de prelungiri ale primei reprize, Juan Mata reuşea să marcheze şi să ducă scorul la 2-0 pentru United în deplasarea de la Huddersfield. Golul a fost anulat, după ce s-a apelat la arbitrajul video. Până aici, nimic ciudat.

Pentru a le arăta şi telespectatorilor, aşa cum se procedează de obicei, motivul pentru care un gol e anulat cu VAR, televiziunea care a produs meciul a arătat fix ce au văzut arbitrii pe camere.

Imaginea este cu adevărat şocantă! Liniile care ar fi trebuit să arate poziţia de ofsaid a lui Mata sunt trase la întâmplare şi pare că sunt făcute, pe loc, de asistentul video. Practic, tehnologia nu există, fiind o simplă reluare pe care un responsabil se chinuie să tragă rapid nişte linii... cât de cât drepte.

Au tras liniile în bătaie de joc, aşa ceva nu există nicăieri în lume”, au scris fanii pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: varman unitedhuddersfieldfa cup 

viewscnt
Articole similare