Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Imagini rare cu fiica lui Ilie Năstase. Nathalie a petrecut Revelionul alături de Nasty, în România

FOTO | Imagini rare cu fiica lui Ilie Năstase. Nathalie a petrecut Revelionul alături de Nasty, în Româniagalerie foto

Diverse

De Revelion, Ilie Năastase a avut o companie foarte plăcută. Fostul mare jucător de tenis a avut-o alături de el pe fiica lui Natahalie, venită special în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă împreună cu tatăl ei.

În vârstă de 40 de ani, Nathalie trăieşte în Montreal acolo unde lucrează ca manager la un important restaurant din oraş. Ea este fiica cea mare a fostului număr unu mondioal, fiind rodul iubirii dintre Ilie Nastăse şi belgianca Dominique Grazia, o fată care provenea dintr-o familie bogată din Belgia.

Ilie a cunoscut-o pe Dominique la un turneu US Open în anul 1971. De-a lungul timpului Nathalie a petrecut foarte multe vacanţe alături de tatal ei,  chiar dacă Ilie alesese să se despartă de Dominique, după o căsnicie eşuată.

GALERIE FOTO

Despre relaţia pe care ea o are cu părinţii ei, Dominique declara următoarele, cu ceva timp în urmă: "Părinţii mei mi-au deschis un cont când m-am născut, în care s-a strans pensia alimentară şi, când am împlinit 20 de ani, mi-au dat banii să fac ce vreau cu ei. M-au mai ajutat un pic când am deschis barul, dar apoi eu mi-am gestionat fondurile. Am cumpărat o casă în Spania şi restul banilor i-am rulat în diverse afaceri [...] Mă gândesc să fac un bar la Montreal sau, de ce nu, în România. Am venit aici prima dată acum trei ani si acum mi se pare ca s-a schimbat foarte mult. Este o ţară foarte atractivă. Aş vrea să mă instalez aici. De fapt, sunt româncă şi este cazul să învăt limba şi să traiesc puţin în România. Poate chiar să îmi găsesc aici jumatatea, cine ştie", spunea Nathalie Năstase în urmă cu mai mulţi ani.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta