Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini senzaţionale de la un meci din România! Poarta nu respecta înălţime, astfel că localnicii au pus mâna pe topoare! Ce a ieşit la final :)

FOTO | Imagini senzaţionale de la un meci din România! Poarta nu respecta înălţime, astfel că localnicii au pus mâna pe topoare! Ce a ieşit la final :)galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gelu Cracană, unul dintre cei mai mari suporteri ai Ceahlăului şi fostul ofiţer de presă al clubului, a surprins câte momente incredibile din fotbalul din ligile mici. Acţiunea s-a petrecut în localitatea Horia, din judeţul Neamţ.

Ceahlăul Piatra Neamţ încearcă acum aerul din Liga a IV-a după ce ani în şir a fost una dintre echipele importante din Liga 1. În cea mai recentă etapă a avut meci la Horia, o localitate din judeţul Neamţ. Partida nu s-a mai jucat însă dintr-un motiv destul de rar întâlnit.

Arbitrii s-au apucat să măsoare dimensiunile porţilor şi au ajuns la concluzia că nu respectă înălţimea. Localnicii nu s-au lăsat descurajaţi, au pus mâna pe topoarele şi lopeţile aflate în dotarea stadionului şi s-au apucat de treabă. Cu multă sudoare, au reuşit să formeze un şanţ pe linia porţii şi au cerut o nouă măsurătoare.

Arbitrii nu s-au lăsat impresionaţi de efort şi au constatat că nici acum porţile nu respectă dimensiunile. Astfel că meciul nu s-a mai jucat.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: horianeamtteren 

viewscnt
Articole similare