Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini surprinzătoare cu o vedetă de la FC Barcelona. A venit la meci cu o sacoşă de supermarket şi a plecat cu taxiul de la stadion

FOTO | Imagini surprinzătoare cu o vedetă de la FC Barcelona. A venit la meci cu o sacoşă de supermarket şi a plecat cu taxiul de la stadion
Comentarii

Pedri, jucătorul de doar 17 ani care a marcat pentru FC Barcelona în meciul cu Ferencvaros, a surprins pe toată lumea cu modestia sa. Tânărul mijlocaş ofensiv a plecat acasă cu taxiul, imediat după ce s-a terminat partida. FC Barcelona - Ferencvaros s-a termina 5-1 şi Pedri a marcat unul dintre goluri.

Pedri, Pedro Gonzalez Lopez pe numele său întreg, este considerat una dintre marile speranţei a Barcelonei. Jucătorul de doar 17 ani a impresionat însă prin modestia pe care a arătat-o la meciul cu Ferencvaros, pe care catalanii au învins-o cu 5-1.

Vedeta de la FC Barcelona care a venit la meci cu o pungă de plastic în mână şi a plecat cu un taxi

Pedri a fost în lotul pe care Ronald Koeman l-a ales pentru partida cu Ferencvaros. Considerat un adevărat talent, mijlocaşul de 17 a ani a apucat să joace aproximativ jumătate de oră şi a reuşit să înscrie un gol. El a intrat în minutul 63 în locul lui Fati şi a înscris în minutul 82, după ce Dembele i-a pasat la 10 metri de linia porţii.

Însă Pedri a impresionat şi prin modestia sa. Tânărul mijlocaş ofensiv a venit la stadion cu o pungă de plastic în mână, asemănătoare cu cele din supermarketuri, în care şi-a pus câteva dintre lucruri. La plecarea de la stadion, Pedir şi-a chemat un taxi, deoarece are doar 17 ani şi încă nu are permis de conducere.

15 milioane de euro este cota lui Pedri pe transfermarkt.com.

 

Afla mai multe despre: pedri 

viewscnt
Articole similare