Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | În 2016, retrogradau în liga a 2-a. Acum se pregătesc să joace finala Ligii Campionilor. Cum li s-a schimbat total cariera în trei ani

FOTO | În 2016, retrogradau în liga a 2-a. Acum se pregătesc să joace finala Ligii Campionilor. Cum li s-a schimbat total cariera în trei anigalerie foto
Comentarii

Georginio Wijnaldum şi Moussa Sissoko au trecut, în doar trei ani, de la retrogradarea în Championship, liga a doua din Anglia, cu Newcastle, la finala UEFA Champions League. Wijnaldum este la a doua finală de Liga Campionilor în această perioadă, în timp ce Sissoko o va disputa pe prima.

În 2016, pe vremea când ambii evoluau pentru Newcastle, Georginio Wijnaldum şi Moussa Sissoko retrogradau în Championship. Acum, cei doi jucători vor fi adversari în finala Ligii Campionilor 2019 dintre Liverpool şi Tottenham. În ultimii trei ani, de la picajul în liga a doua din Anglia, Wijnaldum a ajuns să joace două finale de Champions League. Transferat de Liverpool, mijlocaşul a trăit din teren înfrângerea cu Real Madrid, scor 3-1, din finala din 2018, iar acum are şansa din nou de a lupta pentru trofeul Ligii Campionilor.

Tot în 2016, Wijnaldum îl avea coleg la Newcastle pe Moussa Sissoko. Colegi în linia de mijloc, cei doi se vor duela acum pentru ”Urecheată”. Sissoko a plecat de la Newcastle imediat după ce aceştia au picat în Championship şi a semnat cu Tottenham pentru suma de 35 de milioane de euro.

Este clar că jucătorii devin şi mai buni atunci când au în echipă alţi jucători buni. Aşa se întâmplă cu Wijnaldum şi Sissoko. Nimeni nu le poate reproşa ceva atât timp cât au fost la Newcastle. Se întâmplă ca fotbaliştii să nu aibă oferte atunci când retrogradează, dar ei au fost luaţi imediat de Liverpool şi Tottenham, iar asta spune totul despre valoarea lor”, a spus Rafa Benitez.

Afla mai multe despre: wijnaldumsissokoliverpoolfinala liga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare