Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | În ziua când a împlinit 124 de ani de existenţă, Juventus l-a pus pe Cristiano Ronaldo printre legendele clubului

FOTO | În ziua când a împlinit 124 de ani de existenţă, Juventus l-a pus pe Cristiano Ronaldo printre legendele clubuluigalerie foto

Juventus

Comentarii

Pe 1 noiembrie, Juventus a împlinit 124 de ani de existenţă.

Cea mai titrată echipă din Serie A a postat cu această ocazie o fotografie cu câteva dintre legendele clubului, iar printre ele se regăseşte şi portughezul Cristiano Ronaldo. Chiar dacă în ultimii ani Juventus a dominat fotbalul italian, echipa se află într-o perioadă dificilă, fiind pe locul 9 în clasament. 

Torinezii au 71 de trofee în palmares, iar printre ele se numără 36 de titluri de campioană în Italia şi două trofee UEFA Champions League. Pe pagina oficială de Instagram a echipei, a fost postată o fotografie în care erau înfăţişaţi mai mulţi jucători care au evoluat pentru Juventus de-a lungul istoriei. 

Juventus l-a pus pe Cristiano Ronaldo printre legendele clubului

Cristiano Ronaldo a fost pus alături de jucători precum: Gianluigi Buffon, Zinedine Zidane, Michel Platini, Alessandro Del Piero, Pavel Nedved. De asemenea, clubul a ataşat fotografie cu mesajul: ”Legendele nu îmbătrânesc. La mulţi ani, Juventus”.

Ronaldo s-a transferat la Juventus în 2018 şi a evoluat 3 sezoane în tricoul echipei italiene. Lusitanul a jucat 134 de meciuri, a marcat 101 goluri şi a oferit 22 de pase decisive. 

Afla mai multe despre: juventus-ronaldo-serie a 

viewscnt
Articole similare