Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Încă o lege încălcată de şoferul care i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţiştii care l-au oprit. Maşina pe care oficialul lui FC Snagov o conducea nu are RCA valabil

FOTO | Încă o lege încălcată de şoferul care i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţiştii care l-au oprit. Maşina pe care oficialul lui FC Snagov o conducea nu are RCA valabilgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Lucian Rădulescu, cel care a înjurat şi a ameninţat un poliţist care l-a oprit în trafic, nu are nici RCA înregistrat pe numărul de înmatriculare al maşinii.

Lucian Rădulescu, preşedintele la Sportul Snagov şi director adjunct la CSM Ploieşti şi consilier la Camera Deputaţilor, a fost actor principal într-o episod revoltător. Preşedintele Sportului Snagov a fost oprit de poliţişti pe raza comunei Păuleşti, judeţul Prahova, după ce a staţionat într-o zonă în care parcarea era interzisă.  

Atitudinea lui Lucian Rădulescu a fost însă revoltătoare. Conducătorul Sportului Snagov a coborât nervos din maşină, i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi a încercat să se folosească de calitatea sa de consilier la Camera Deputaţilor, pentru a scăpa de amendă. Bărbatul le-a aruncat apoi actele poliţiştilor şi a demarat în trombă.

Acum, s-a descoperit că Lucian Rădulescu a încălcat din nou legea. Automobilul pe care-l conducea nu are RCA valabil. Cel puţin nu este înregistrată vreo poliţă pe numărul de înmatriculare al maşinii. RCA se poate face însă şi pe seria de şasiu, dar astfel de cazuri sunt destul de rare.



Legea prevede că orice autovehicul care circulă pe drumurile publice, inclusiv autospecialele Poliţiei, Ambulanţei, Pompierilor şi ISU sunt obligate să aibă poliţă RCA.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lucian radulescu 

viewscnt
Articole similare