Experiențe împreună.
You are here:

FOTO INCENDIAR | Cea mai sexy comentatoare nu mai face faţă fanilor: "Oamenii adoră să îmi spună cât sunt de rea"

FOTO INCENDIAR | Cea mai sexy comentatoare nu mai face faţă fanilor: "Oamenii adoră să îmi spună cât sunt de rea"galerie foto

WWE

Comentarii

Renee Young (n.r. Renee Jane Paquette) este printre puţinii comentatori sportivi de sex feminin din întreaga lume, dar cu siguranţă este o prezenţă absolut încântătoarea. Jurnalista în vârstă de 33 de ani este din Canada şi comentează show-urile celei mai mari companii de wrestling din lume, WWE. În ciuda sex-appeal-ului, Renee nu are foarte mulţi fani, lucru recunoscut chiar de ea.

Renee Young este probabil cel mai invidiat comentator de wrestling din lume şi nu doar pentru că este soţia lui Jon Moxley(ex-Dean Ambrose). Canadianca are privilegiul de a comenta cel mai longeviv show televizat din istorie, Monday Night Raw, dar acest lucru îi aduce şi o sumedenie de critci.

Înainte să comenteze, Renee nu a avut nicio experienţă în acest domeniu, cu excepţia unor emisiuni de profil în care a fost prezentatoare. La început, fanii wrestlingului au aplaudat prezenţa ei la masa comentatorilor, dar entuziasmul a fost înlocuit rapid de comentarii negative.

"Acesta este adevărul. Nu sunt cea mai grozavă la comentariu, dar aceasta îmi este meseria. Încerc să devin mai bună în fiecare săptămână. Oamenii adoră îmi spună cât de rău mă descurc, de parcă eu m-aş considera extraordinară. Ce ar trebui să fac în cazul acesta? Să renunţ? Ce ar spune acest lucru despre mine?

Nu e uşor să înveţi să comentezi un show care are o astfel de expunere la nivel global. Mulţi vorbesc, dar nu ştiu că să preziţni Talking Smack nu este acelaşi lucru cu a comenta în fiecare luni la Raw. Sunt două meserii complet diferite. 

Am fost prezentatoare TV timp de zece ani. La Talking Smack mă simţeam ca peştele în apă. În schimb, comentariul e total diferit. Competenţele sunt altele", a declarat Renee Young la Alicia Atout - AMBY Interviews.

VEZI AICI O SEXY GALERIE FOTO CU RENEE YOUNG 

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Miracol in sport. Tenismena care joaca fara 5 degete s-a calificat pe tabloul principal la...