Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCENDIAR | Cel mai scump transfer al verii şi-a făcut o iubită pe măsură. Cum arată noua parteneră a lui Joao Felix

FOTO INCENDIAR | Cel mai scump transfer al verii şi-a făcut o iubită pe măsură. Cum arată noua parteneră a lui Joao Felix galerie foto

La Liga

Comentarii

Accidentat la jumătatea lunii octombrie, în meciul cu Valencia, Joao Felix e foarte aproape de revenirea pe teren. Până ca recuperarea să fie completă, cel mai scump transfer din vara lui 2019 a dat lovitura în viaţa personală. Lusitanul şi-a făcut o iubită de toată isprava.

126 de milioane de euro a plătit Atletico Madrid pentru transferul lui Joao Felix de la Benfica. Pe 10 noiembrie, atacantul a împlinit 20 de ani. La nici două zile de la aniversare, Joao Felix s-a afişat pe reţelele de socializare cu o nouă iubită, pe nume Margarida Corceiro. Tânăra se pare că este microbistă şi fană a rivalei Benficăi, Sporting Lisabona.

Acest lucru nu pare să stea însă în calea celor doi proaspeţi îndrăgostiţi. Lusitanul ar putea reveni pe teren la următorul meci de campionat, pe care Atletico Madrid îl va disputa pe 23 noiembrie în compania Granadei. 

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU IUBITA LUI JOAO FELIX

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: joao felixiubitaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare