Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCENDIAR | S-au terminat bărbaţii?! Nu o să îţi vină să crezi cu cine doarme în pat una dintre cele mai frumoase luptătoare

FOTO INCENDIAR | S-au terminat bărbaţii?! Nu o să îţi vină să crezi cu cine doarme în pat una dintre cele mai frumoase luptătoaregalerie foto

WWE

Comentarii

Alexa Bliss(n.r. Alexis Kaufman) nu este degeaba poreclită "Zeiţa". Americanca în vârstă de 28 de ani este una dintre cele mai frumoase şi mai sexy fete din wrestling. Cu toate acestea, Lexi este extrem de greu impresionat. Luptătoarea nu are o relaţie, dar nici nu doarme singură. Alexei îi ţine companie un... Porc!

Larry-Steve este numele animalului de companie al Alexei Bliss. Superba luptătoare trăieşte cu porcul în casă încă din perioada în care avea o relaţie cu superstarul WWE Buddy Murphy(n.r. Matthew Adams). Povestea de amor a celor doi wrestleri a durat trei ani de zile, dar s-a încheiat la finalul lui 2018. În pat, locul australianului a fost luat chiar de către Larry-Steve. 

Porcul a intrat în viaţa Alexei în 2017, atunci când a fost luat de la un adăpost pentru porcine. La început, animalul prezenta probleme auditive, dar cu timpul, acesta a fost crescut şi îngrijit ca la carte, iar defectul a fost diminuat. Dragostea pentru porc i-a schimbat şi stilul de viaţă Alexei Bliss, care, datorită lui a devenit vegetariană. 

Larry-Steve nu este singurul animal de companie al "Zeiţei". Alexa are şi trei câini, pe nume Franke, Izzy şi Teddy.

VEZI O SEXY GALERIE FOTO CU ALEXA BLISS

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexa blisswwerawsmackdownporcsexy 

viewscnt
Articole similare