Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCREDIBIL | Ar putea fi cu orice bărbat, dar l-a ales pe el. Nu o să-ţi vină să crezi cum arată tipul care a cucerit-o

FOTO INCREDIBIL | Ar putea fi cu orice bărbat, dar l-a ales pe el. Nu o să-ţi vină să crezi cum arată tipul care a cucerit-ogalerie foto

WWE

Comentarii

Mandy Rose (n.r. Amanda Rose Saccomanno) este una dintre cele mai frumoase şi talentate superstaruri din WWE. Poreclită „Zeiţa de Aur”, americanca în vârstă de 28 de ani suceşte atât minţile fanilor, cât şi pe cele ale colegilor săi. Ea poate fi urmărită în show-ul SmackDown, exclusiv, la Telekom Sport, în fiecare duminică.

După ce a curtat-o luni de zile, Otis (n.r. Nikolas Bogojevic) a primit în sfârşit şansa pe care o aştepta cu atâta ardoare. De „Valentine's Day", luptătorul va ieşi la întâlnire cu Mandy.

Faptul că Mandy Rose a răspuns pozitiv avansurilor lui Otis a surprins pe multă lume. Cei doi par complet diferiţi din toate punctele de vedere.

Ea nu doar că este o pasionată înrăită a fitnessului, dar în acelaşi timp are şi tendinţie narcisiste, fiind „obsedată” de felul cum arată. Fanii WWE sunt în asentiment cu Mandy Rose, majoritatea considerând-o pe aceasta drept cea mai frumoasă şi mai sexy fată din wrestling.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU SUPERBA MANDY ROSE

De cealaltă parte, amorezul Otis este la polul opus. Chiar dacă şi lui îi place să ridice greutăţi, membrul „Heavy Machinery” nu pune mai deloc preţ pe felul în care arată, carnea şi dulciurile fiind preincipalele sale pasiuni. 

Mandy şi Otis sunt colegi în show-ul SmackDown, transmis în fiecare duminică la Telekom Sport. Acolo a început şi idila celor doi. După mai multe încercări ale wrestlerului cu origini sârbeşti, „Zeiţa de Aur” a acceptat să iasă la întâlnire chiar de „Ziua Îndrăgostiţilor”. 

În ultima lună, Otis i-a făcut cadouri lui Mandy şi a intervenit mai mereu în meciurile luptătoarei, care a avut de fiecare dată câştig de cauză.

  • Pe Mandy Rose, Otis şi restul superstarurilor WWE din SmackDown le puteţi urmări în fiecare duminică, exclusiv, la Telekom Sport 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mandy roseotiswwesmackdown 

viewscnt
Articole similare