Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCREDIBIL | El e Osvaldo, atacantul cu 14 meciuri în naţionala Italiei. Ce face la 32 de ani

FOTO INCREDIBIL | El e Osvaldo, atacantul cu 14 meciuri în naţionala Italiei. Ce face la 32 de anigalerie foto

Special

Comentarii

Daniel Osvaldo a pus ghetele în cui la doar 30 de ani, în 2016, însă nu a regretat în niciun moment decizia luată.

Fostul internaţional italian, care a stârns 14 selecţii şi 4 goluri pentru Squadra Azzurra s-a apucat de muzică şi spune că e recunoscător fotbalului că îi permite să-şi trăiască viaţa fără griji şi să facă ceea ce iubeşte. Osvaldo este acum solistul vocal al trupei Barro Biejo, din Barcelona.



Osvaldo şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Serie A, unde a jucat pentru echipe precum Atalanta, Lecce, Fiorentina, Bologna, Juventus sau Inter Milano.



Boca Juniors a fost ultima echipă din cariera lui Osvaldo, club de la care s-a retras în 2016.

"Lumea fotbalului nu mi se mai potriveşte. Cristiano Ronaldo se duce acasă de la antrenament şi face 150 de abdomene, în timp ce eu aprind grătarul. Fotbalul mi-a dat şansa de a-mi ajuta familia şi să câştig suficient încât să nu mai muncesc vreodată. Mi-a schimbat viaţa, dar mi-a şi luat libertatea şi nu pot renunţa la asta. Încă iubesc fotbalul, n-am să neg asta. Când mai joc fotbal cu prietenii simt însă că o să mor, mă dor toate.

Cu siguranţă n-aş fi putut niciodată să joc la fel ca Messi, dar el parcă îşi trăieşte viaţa într-o cuşcă de aur. Nu poate să meargă nicăieri şi să bea ceva liniştit. Poate pentru el nu contează asta, dar pentru mine da
", a declarat Osvaldo într-un interviu publicat de Marca.

Afla mai multe despre: dani osvaldomessirock 

viewscnt
Articole similare