Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCREDIBIL | Mourinho a mers să citească notiţele pe care şi le luau adversarii. Reacţia portughezului când a fost întrebat despre gestul său

FOTO INCREDIBIL | Mourinho a mers să citească notiţele pe care şi le luau adversarii. Reacţia portughezului când a fost întrebat despre gestul săugalerie foto

Campionate

Comentarii

Jose Mourinho a primit un cartonaş galben în timpul meciului Southampton - Tottenham 1-0, după ce a încercat să le citească notiţele adversarilor. La final a recunoscut că merita să fie avertizat.

Tottenham suferă şi cu Mourinho pe bancă. Londonezii au pierdut cu 1-0 în faţa lui Southampton şi Mourinho are patru eşecuri din opt partide. Disperat în timpul meciului cu Southampton, Mourinho a plecat spre banca adversă, unde a încercat să citească notiţele pe care şi le luau adversarii săi.

Arbitrul Mike Dean a văzut însă gestul făcut de Jose Mourinho şi i-a arătat portughezului cartonaşul galben. După meci, managerul lui Tottenham a recunoscut că n-a fost cel mai inspirat gest şi că a meritat să fie sancţionat de arbitru, dar a scăpat o înţepătură:

”Cartonaşul galben a fost corect, am fost nepoliticos. Dar am fost nepoliticos cu un idiot”, a fost reacţia lui Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare