Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCREDIBIL | Privirea lui Mourinho spune totul! Ce a putut face secundul lui Sarri după golul lui Chelsea. Portughezul a sărit la bătaie

FOTO INCREDIBIL | Privirea lui Mourinho spune totul! Ce a putut face secundul lui Sarri după golul lui Chelsea. Portughezul a sărit la bătaiegalerie foto

Premier League

Comentarii

Partida Chelsea - Manchester United, scor 2-2, s-a încheiat cu un scandal imens, declanşat imediat după ce Ross Barlkey a egalat în minutul 90+6.

Jose Mourinho s-a ridicat de pe bancă şi a părut că vrea să sară la bătaie, fiind oprit cu greu de stewarzi în zona tunelului ce duce spre vestiare.


La margine au venit şi jucătorii celor două echipe, iar spiritele s-au calmat greu, după intervenţia lui Maurizio Sarri, care s-a îmbrăţişat cu Mourinho.



Camerele de luat vederi au surprins doar momentele cu Mourinho blocat de oamenii de ordine, iar iniţial a fost neclar ce a stârnit furia portughezului.


Fotografii prezenţi la stadion au surprins însă momentul care l-a făcut pe Jose Mourinho să explodeze. Vinovat a fost secundul lui Sarri, Marco Ianni, care s-a bucurat excesiv după golul lui Barkley, iar ulterior s-a oprit ostentativ chiar în faţa lui Mourinho.


Scandalul i-a făcut pe fanii lui Chelsea să-l huiduie pe Mourinho, tehnician care a cucerit nu mai puţin de opt trofee pe Stamford Bridge. Drept răspuns, portughezul le-a arătat acestora trei degete, adică numărul titlurilor de campion al Angliei obţinute cu Chelsea.

"Nu sunt deranjat de nimic. Sarri a spus că va rezolva problema cu asistentul său intern şi apoi a venit la mine pentru a-şi cere scuze. I-am spus că dacă e sincer, accept!", a declarat Mourinho la finalul partidei.



foto: Getty Images
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mourinhochelseabataiesecund 

viewscnt
Articole similare