Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCREDIBIL | Un sportiv de la CS Dinamo nu s-a mai putut abţine! Ce mănâncă la micul dejun: ”Pare dezgustătoare poza, nu?”

FOTO INCREDIBIL | Un sportiv de la CS Dinamo nu s-a mai putut abţine! Ce mănâncă la micul dejun: ”Pare dezgustătoare poza, nu?”galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Canoistul dinamovist Constantin Dîba, unul dintre cei mai valoroşi sportivi ai CS Dinamo, a răbufnit în această dimineaţă pe pagina lui de Facebook.

Sportivul a postat o fotografie făcută la micul dejun, la cantina care aparţine de clubul Dinamo Bucureşti, prin care a dorit să arate modul incredibil în care sunt trataţi sportivii. Micul dejun alcătuit din doi crenvurşti, un cub de unt şi un iaurt reprezintă hrana unui sportiv de mare performanţă de la care se aşteaptă obţinerea unor rezultate de top.

Doar 25 de lei pe zi

Potrivit surselor telekomsport.ro, suma alocată de către Ministerul Afacerilor şi Internelor pentru hrana unui sportiv de performanţă nu depăşeşte 25 de lei.

La noi se respectă aceste normative alocate hranei. Nu se poate depăşi acest barem oricât am dori noi”, a precizat un oficial al clubului bucureştean care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Asta în condiţiile în care unui sportiv de mare performanţă i se cere să cucerească medalii de aur pentru România şi implicit pentru clubul Dinamo la toate marile competiţii de top ale lumii. 

Afla mai multe despre: cs dinamodibacanoemic dejun 

viewscnt
Articole similare