Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INEDIT | Până aici s-a ajuns la Dinamo. "Câinii" fac haz de necaz la antrenamente, după plecările în masă din cadrul staff-ului tehnic

FOTO INEDIT | Până aici s-a ajuns la Dinamo. "Câinii" fac haz de necaz la antrenamente, după plecările în masă din cadrul staff-ului tehnicgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Dinamo a obţinut a doua victorie din actualul sezon al Ligii I, scor 3-0, cu FC Voluntari, însă problemele continuă să apară pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Dinamo a scăpat de Ionuţ Negoiţă, însă lucrurile nu s-au schimbat prea mult la nivelul conducerii. Jucătorii sunt neplătiţi, la fel şi oamenii din staff-ul tehnic, iar în jurul clubului a început să se vorbească din nou din ce în ce mai serios despre intrarea în insolvenţă. Trecuţi pe la echipe precum Manchester City, FC Barcelona, Real Madrid sau alte cluburi importante din Spania, fotbaliştii lui Dinamo au început deja să-şi caute angajamente pentru partea a doua a sezonului.

Mai mult, patru oameni importanţi din staff-ul “câinilor” s-au despărţit deja de echipa din Ştefan cel Mare, ultimul lor meci la Dinamo fiind cel de vineri seara cu FC Voluntari. Medicul Liviu Bătineanu, fizioterapeuţii Claudiu Bătineanu, Dani Covaciu şi preparatorul fizic George Neagu au părăsit echipa pregătită de Cosmin Contra.

Astfel, în urma plecării lui Liviu Bătineanu, oficialii dinamovişti n-au adus un alt medic, iar această funcţie a fost ocupată, la antrenamentele din ultimele două zile, de... Un manechin.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare