Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INEDIT | Portarul naţionalei de handbal a Suediei, infestat cu COVID19, iese pe balcon doar în costum de dinozaur

FOTO INEDIT | Portarul naţionalei de handbal a Suediei, infestat cu COVID19, iese pe balcon doar în costum de dinozaurgalerie foto

Handbal

Comentarii

Michael Appelgren este portarul echipei germane Rhein-Neckar Lowen şi al naţionalei Suediei. În urmă cu o săptămână, acesta a fost depistat cu noua formă de coronavirus şi este izolat la domiciliu, deoarece forma sa de boală nu este severă.

Michael Appelgren şi-a dat seama că nu este ceva în ordine atunci când simptomele de gripă clasică s-au agravat.

Tuşeam destul de tare, aveam dureri de nas şi gât, dar şi dureri musculare şi de cap. Toate simptomele pentru o gripă clasică. Deoarece aveam însă colegi care au fost identificaţi cu COVID19, am făcut şi eu testul şi am ieşit pozitiv. Sunt în carantină de atunci şi nu am părăsit apartamentul”, a declarat Michael Appelgren pentru presa suedeză.

Portarul a povestit că are voie să iasă doar pe balcon, iar atunci se îmbracă în costum de dinozaur, pentru a fi acoperit complet şi a nu permite virusului să se propage.

Am acel costum de la Halloween şi e util. Cumva l-am îmbrăcat şi ca să mă amuz, dar şi ca să pot ieşi pe balcon”,a declarat handbalistul, care a fost fotografiat în această ipostază de vecinul său.

Michael Appelgren a mărturisit că este atent monitorizat la domiciliu, este contactat de medici şi prietenii îi aduc hrană în această perioadă.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare